El CAP us convida a cuidar la vostra salut mental

Última revisió 04-10-2022 09:27
04/10/2022

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, l'Equip d'Atenció Primària de la Garriga ofereix una sèrie de tallers per aprendre a tenir cura de la ment.

Professionals en Salut Comunitària de l’Atenció Primària Metropolitana Nord han detectat que l’ansietat i la depressió són trastorns mentals freqüents i amb afectació sobre la vida diària de les persones.

Per això, l’Equip d’Atenció Primària la Garriga proposa una intervenció de caire preventiu fent un “entrenament en benestar emocional”, adreçat a la població del municipi, incidint en el paral·lelisme entre cuidar el cos i cuidar la ment, amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de cuidar la salut mental i gaudir d’un bon benestar emocional.

La primera sessió serà divendres 7 d'octubre, a les 10 hores a Can Luna, i es treballarà una rutina d'autoestima. Divendres 14 d'octubre, tindrà lloc un taller sobre relaxació per aprendre a desconnectar. El següent dilluns, dia 17, es farà una rutina en gestió de pensament. Finalment, la darrera sessió, el dia 25, tractarà la rutina de la son.

Les sessions, que s'adrecen a majors de 18 anys, seran conduïdes per la referent de benestar emocional de l’equip del CAP, qui proporcionarà eines per dur a terme unes rutines bàsiques que aportin benestar emocional en el dia a dia de les persones participants.

Les persones interessades a participar en les sessions, han contactar amb el taulell d'admissions del CAP la Garriga.