El Ball de Gitanes de la Garriga comença assajos aquest octubre

Última revisió 03-10-2022 13:58
05/10/2022

El Ball de Gitanes de la Garriga inicia els assajos aquest dijous 6 d'octubre amb la mirada posada a la tradicional ballada que enguany serà el febrer de 2023.

Els assajos començaran el proper dijous a les 21.30 hores a Can Luna, amb l’objectiu no només d’aprendre les danses per la ballada sinó també de continuar oferint al jovent un espai propi on fer xarxa. Per aquesta raó, des de la colla s’ha iniciat una crida a nous joves balladors i balladores, de 18 a 40 anys, perquè s’uneixin a l’activitat.

Enguany, les persones interessades podran unir-se a la colla responent a un formulari web al qual es pot accedir des de l’Instagram de l’associació (@gitaneslagarriga). L’entitat vol així iniciar amb força aquesta nova temporada del Ball de Gitanes que s’espera que estigui al mateix nivell que en anys anteriors, dels quals en fan un balanç molt positiu. 

Per portar-ho a terme, l'entiat vol centrar-se en obtenir més finançament per l’associació, l’organització de diversos actes i col·laboracions amb altres entitats i realitzar activitats pels seus membres, com ara les colònies de cohesió de colla, que van ser un gran èxit en la seva primera edició la passada primavera. 

Des del Ball de Gitanes de la Garriga es vol animar al jovent de la comarca i voltants a sumar-se a la colla i tornar un any més aquesta tradició als carrers del municipi.

Ball de Gitanes
Fotografies: Eduard Guerra i Sunyol