Cultura i criança, una conciliació possible

Última revisió 02-12-2019 11:20
03/12/2019

Des del Teatre de la Garriga – El Patronat es vol apropar la cultura al conjunt de la població i, justament per això, des de ja fa quatre anys s’ofereix un servei per a aquelles persones amb criatures al càrrec que volen gaudir dels espectacles però que sovint ho tenen complicat per qüestions de logística i conciliació familiar.

Per a totes elles, el Teatre organitza, en moltes de les funcions, una activitat complementària per a infants, que es desenvolupa durant l’espectacle.
Es tracta d’unes sessions a càrrec de la professora d’art Fina Tuneu, on nens i nenes fan alguna manualitat inspirada en l’obra que s’interpreta a l’escenari. Al concert de Clara Peya, per exemple, es van crear uns estómacs (tot fent referència al nom del disc) amb la tècnica de paper matxucat, i al concert d’Elliott Murphy es van crear uns cavalls salvatges, ja que una de les cançons del músic parla precisament d’aquests animals. Les criatures, a més, tenen l’oportunitat de conèixer i d’interactuar amb l’artista o la companyia que ha actuat, a qui mostren el seu treball i n’hi regalen un exemplar. Per apuntar-se als tallers només cal fer una inscripció al correu info@teatrelagarriga.cat.

Tallers Teatre
Tallers Teatre