Comunicat sobre la Festa Major

Última revisió 22-07-2020 16:20
22/07/2020

Les últimes informacions sobre l'evolució de la pandèmia han fet prendre noves decisions sobre la festa, prevista del 30 de juliol al 3 d’agost. 

Finalment només es faran esdeveniments al Teatre de la Garriga. Ho explica el consistori en el següent comunicat:

 Comunicat

Des de l’Ajuntament us fem saber que arran de les últimes informacions de la Generalitat de Catalunya sobre l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i dels procediments i criteris per a activitats culturals amb caràcter d'excepcionalitat facilitats per PROCICAT, considerem que com a consistori hem de prendre les mesures necessàries per evitar-ne l’expansió.

Treballàvem en una proposta alternativa a la Festa Major amb esdeveniments en espais oberts amb control d’aforament. Com que entenem que la Festa Major és una festa per a totes les persones del poble i que les activitats que s’hi fan generen un efecte crida que volem evitar, hem decidit  mantenir, només, els esdeveniments que es programaran al Teatre de la Garriga.

Tant la programació com la reserva de localitats dels actes que es faran al Teatre estaran disponibles al web municipal de l’Ajuntament (www.lagarriga.cat) i al web del Teatre de la Garriga (www.teatrelagarriga.cat) a partir del proper dilluns 27 de juliol.

Des de l’Ajuntament volem agrair a totes aquelles entitats, persones a títol individual i a les tècniques municipals tota la feina que van fer en el seu moment pensant en una Festa Major que aquest any no viurem i que esperem poder fer l’any vinent.

Hem decidit no suspendre els actes culturals del poble perquè volem i ens sentim obligats a defensar la Cultura i fer-la possible. Ho farem sempre en un espai  segur i sempre que es puguin garantir les mesures de seguretat i higiene que la situació ens demani.

Si no estiguéssim en aquesta situació, celebraríem la Festa Major de la Garriga. Per això us animem a posar-vos el mocador de Festa Major que us hem enviat o fer-lo servir per guarnir el vostre balcó.

 

Comunicat de l'Ajuntament
Comunicat de l'Ajuntament