Compromís contra el canvi climàtic

Última revisió 10-07-2019 12:45
23/07/2019

La Garriga ha complert el seu compromís de reduir les emissions dels gasos d’efecte hivernacle abans de l’any 2020, segons demostren les dades del Perfil Climàtic del municipi que la Diputació ha lliurat a l’Ajuntament. El Perfil Climàtic és una eina de comunicació on es detalla l’evolució dels consums energètics i de les emissions a poble, així com de la producció de renovables.

 

Fer disminuir en un 20% aquestes emissions era un dels acords que es derivava del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses per l’Energia Sostenible, del qual la Garriga forma part i que té l’objectiu de lluitar contra el canvi climàtic des del món local.

El Perfil Climàtic de la Garriga ofereix dades relacionades amb la mitigació del canvi climàtic, però també presenta xifres sobre la vulnerabilitat del municipi. En aquest sentit, a la Garriga s’hi observen riscos pel que fa a sequeres, incendis i biodiversitat, i des de l’Ajuntament s’hi està treballant. El document es pot consultar a https://www.diba.cat/en/web/alcaldespelclima.

Perfil clim? tic
Perfil clim? tic