Cinema que fa reflexionar

Última revisió 16-02-2022 20:46
17/02/2022

Entre els actes de commemoració del bombardeig a la Garriga, aquest divendres es programa un cinefòrum amb la pel·lícula La professora d'història.

Aquest film francès ens presenta la professora d'institut Anne Gueguen, que imparteix l'assignatura d'Història en una classe conflictiva. Davant la seva manca d'ambició, desafia els i les alumnes a participar en un concurs nacional sobre el que significa ser adolescent en un camp de concentració nazi, un projecte que els motivarà i canviarà les seves vides.

La sessió, que tindrà lloc en el Cinema Alhambra a les 20.30 hores, està coorganitzada pel Cineclub la Garriga i comptarà amb la participació de Joan Manuel Calvo, de l'Amical de Mauthausen).

A més, durant el cap de setmana, el Centre de Visitants ha programat una ruta guiada, dissabte a les 11 hores, sobre les Brigades Internacionals, i un itinerari guiat, diumenge a les 11 hores, al camp d'aviació de Rosanes. Per totes dues activitats cal fer inscripció prèvia al 610 477 823 o a info@visitalagarriga.cat.