Can Sunyer de la Garriga participa a "Benvinguts a Pagès"

Última revisió 26-09-2022 10:05
28/09/2022

La masia Can Sunyer oferirà visites per conèixer de primera mà com es treballa a la seva explotació.

El cap de setmana dels dies 1 i 2 d'octubre, l'explotació agrària i allotjament turístic Can Sunyer de la Garriga participarà al programa "Benvinguts a Pagès", obrint les portes de casa seva perquè puguem conèixer millor com treballen els productes de proximitat i de temporada, des de la producció a l'elaboració al restaurant.

Es podrà visitar dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i diumenge de 10 a 14 hores.

"Benvinguts a Pagès" és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, sota la coordinació del Consell Comarcal, que té per objectiu mostrar les explotacions agràries, les propostes originals de restaurants, allotjaments i activitats, per ensenyar els camps, ramats o obradors. Dos dies per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a casa. Una oportunitat per omplir el rebost comprant directament a les empreses productores.

Si vols visitar una explotació agrària o tastar els productes a un restaurant, fes la teva reserva a  www.benvingutspages.cat. Enguany al Vallès Oriental hi participaran 17 empreses.