Afectacions al servei del porta a porta per Corpus

Última revisió 13-06-2022 15:54
14/06/2022

Entre els dies 16 i 19 de juny, excepcionalment i per no interferir en els actes de Corpus, hi haurà algunes modificacions en l'horari per treure els cubells a la zona centre.

Dijous 16 de juny, en què hi ha recollida comercial, els establiments de la plaça de l'Església, hauran de treure els cubells a patir de les 22 hores, un cop acabi el seguici festiu.

Divendres 17 de juny, els comerços i veïns i veïnes dels carrers Calàbria, Centre, Banys, Doma i les places de l'Església i de Can Dachs hauran treure els cubells a partir de les 00 hores, després de l'EnGARRIGA'T..

Dissabte 18 de juny, en què hi ha recollida comercial, els establiments dels carrers Centre, Calàbria, Sant Ramon, Can Xic Corder, Passeig dels Til·lers, plaça de les Oliveres, Nostra Senyora de la Salut i plaça de l'Església hauran de treure els cubells a partir de les 22 hores, quan es preveu que acabi en seguici infantil.

Finalment, diumenge 19 de juny, els comerços i veïns i veïnes dels carrers amb catifes florals, caldrà que treguin els cubells a partir de les 23.30 hores (o quan acabi la processó).

Documents adjunts