Activitats amb motiu del Dia per a l'Eradicació de la Violència vers les Dones

Última revisió 18-11-2013 09:54
15/11/2013

Amb motiu el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència vers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, l’Ajuntament de la Garriga ha programat un conjunt d’activitats.

D’entre les propostes, destaca el taller “Sensibilització contra la violència de gènere, que s’impartirà els dies 22 i 29 de novembre i 13 i 20 de desembre de les 9.30 a les 11.30 hores a la Sala Polivalent de la Biblioteca. Aquest taller, adreçat a dones, busca el seu desenvolupament integral mitjançant la sensibilització i l’adquisició d’eines metodològiques per prevenir la violència. Durant les sessions de treball es tractaran aspectes com la identitat de gènere, les manifestacions de poder, els estereotips o els rols de gènere.

Una altra de les activitats organitzades és el “Taller de defensa personal per a dones”, impartit per agents de la Policia Local, que tindrà lloc del 30 de novembre d’11 a 13 hores al pavelló de Can Noguera. Les inscripcions a tots dos tallers, que són gratuïtes, es poden fer a pigualtat@ajlagarriga.cat o als Serveis Socials (93 871 90 95).

La commemoració del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència vers les Dones també portarà a l’Institut Vil·la Romana el taller “Prevenció de la violència en la parella jove” el proper 29 de novembre, i el mateix dia tindrà lloc l’activitat “Tarda de conya” al Casal de Joves. Finalment, el programa contempla la lectura del Manifest per l’eradicació de la violència vers les dones durant el Ple del 20 de novembre.