Inauguració del parc d'aventures

Última revisió 20-11-2017 14:20
20/11/2017

El parc d’aventures de Can Terrers, una iniciativa del Consell d’Infants que ha rebut el suport de l’Ajuntament, s'inaugurarà el proper 25 de novembre a les 11 h.

El parc compta amb jocs d’equilibris, de rotació, una tirolina, un tobogan adaptat al terreny i un joc de recorregut, entre d’altres.

La zona lúdica, que està situada entre les dues zones infantils de Can Terrers, és un projecte ideat pel Consell d'Infants del curs escolar 2015-2016.

A principi d'aquell curs, el Consell d’Infants va observar que a la Garriga no hi havia parcs per a nens i nenes de 10 a 14 anys. A partir d’aquí van estudiar i analitzar les característiques del terreny proposat, van fer algunes trobades amb tècnics i polítics de l’Ajuntament i van visitar parcs d’altres poblacions per agafar idees d’estructures.

Després de consultar catàlegs, van debatre i consensuar quines estructures proposarien pel parc amb els nens i nenes de les seves respectives escoles i posteriorment, amb polítiques i tècniques van arribar a dissenyar l'espai actual.