Inici de curs als centres municipals amb una oferta molt variada

Última revisió 29-09-2017 13:18
29/09/2017

Els centres municipals es van tornar a posar en marxa al setembre amb una oferta molt variada.

Des del Servei d’Emprenedoria municipal, per exemple, ja van estrenar el nou curs amb una sessió sobre alternatives  per finançar un projecte. De cara a l’octubre ha previst una sessió amb Lego Serious Play de la qual en podeu conèixer més detalls a l’apartat l’Entrevista d’aquest butlletí.

Pel que fa a l’Escola Municipal d’Educació (EME), es tornen a oferir classes d’idiomes i noves tecnologies així com el curs de preparació de la prova d’accés a cicles de grau mig i el PFi d’Auxiliar de fusteria.

L’Escola Municipal de Música amb prop de 400 alumnes també ha començat les classes al igual que l’EMAD. A l’escola municipal de disseny però, els tallers d’art, tant per adults com per a infants, començaran a l’octubre.

El Casal de Joves també ofereix cursos i tallers. Sessions de break, teatre i cant es combinen amb cursos ocupacionals com el de premonitors i el d’atenció al públic.

Des de l’Àrea de Patrimoni també s’ofereix formació. Enguany organitza una jornada al novembre per aprendre a comunicar el patrimoni a infants i adolescents. A part de donar a eines per treballar específicament amb aquestes franges d’edat, s’inclourà un apartat de legislació i de protocols de seguretat.

Les sessions d’acollida que s’organitzen des de Serveis Socials també començaran aquest mes al igual que els cursos de català per a adults.

Totes les inscripcions als cursos ja estan obertes. Per més informació us podeu dirigir als centres municipals o a l’Àrea d’Ensenyament.