Certificat de qualitat per al CAP de la Garriga

Última revisió 28-06-2017 11:21
02/12/2016

El Departament de Salut va entregar, el 23 de novembre passat, el certificats d’acreditació a l'equip d’atenció primària (EAP) de la Garriga per la seva bona pràctica assistencial.

Segons Cat Salut, "l’objectiu principal de l’acreditació de la primària és impulsar la millora contínua de la qualitat en l’atenció de salut". En total, s’avaluen 347 aspectes, inspirats en estàndards europeus, de bona pràctica assistencial com el lideratge, la planificació, la gestió de l’equip, la satisfacció dels pacients o les aliances i la gestió dels recursos.

Un cop assolida l’acreditació, els equips d’atenció primària han d’implantar plans de millora en aquelles categories que han obtingut un resultat més feble, i posteriorment es fa un seguiment de la seva evolució.

En total, enguany s'han certificat 143 equips de tot Catalunya. Ara ja són 239 els EAP acreditats, és a dir, el 66% del total i a partir de l’any que ve l’acreditació serà una condició imprescindible per formar part de la xarxa pública d’atenció primària.

certificats EAP
certificats EAP

Enllaços