Sessió de networking professional

Última revisió 28-06-2017 11:27
01/12/2016

El 14 de desembre es farà la darrera sessió de l’any de la programació del Servei d’Emprenedoria, que porta per títol “Treballa el teu networking professional (ben fet) i aconsegueix contactes efectius”

La sessió tindrà lloc el matí a Can Raspall i anirà a a càrrec de Rosaura Alastruey, una de les principals expertes en temes de networking i una de les persones pioneres a treballar la xarxes de contactes, tant en el terreny professional com en la recerca de feina.

Més del 80% dels projectes, col·laboracions i negocis que aconsegueixen les persones emprenedores es generen per contactes, és a dir: fent xarxa o, com es diu en anglès, networking. En aquesta sessió es treballarà d’una manera pràctica tot allò que implica el networking, les seves variables i les seves fases. Alhora, es potenciarà l’anomenat networking de referències.

Les inscripcions ja són obertes i es poden fer al Servei d’Emprenedoria, a través del telèfon 93 860 5294 o el correu promocioeconomica@ajlagarriga.cat.

sessió networking la garriga
sessió networking la garriga