Es presenta l'avantprojecte de pressupost per l'any que ve

Última revisió 28-06-2017 11:27
28/11/2016

L'equip de govern ha presentat l'avantprojecte de pressupost previst per l'any que ve de 17.587.428 € en un acte, avui, a la sala de Plens.

Segons l'alcaldessa, Meritxell Budó, que ha donat la benvinguda a les persones assistents, l'avantprojecte ha estat un document treballat des de dues premises: "que les previsions d'ingressos siguin reals i que la despesa sigui moderada". L'avantprojecte segueix presentant uns "pressupostos socials que asseguren l'atenció de les persones més necessitades".

La proposta de l'equip de govern, que ha presentat el regidor d'Hisenda, Jordi Calatrava, preveu 3 grans inversions: la sala polivalent de Can Luna, el talús del riu Congost i la reurbanització d'un tram del carrer Banys.

La ciutadania podrà fer arribar els seus suggeriments a partir de demà i fins el 13 de desembre, a través del formulari web, presentant una instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o a través del correu electrònic participacio@ajlagarriga.cat.

Els pressuposts es votaran en un Ple el proper 21 de desembre.

presentació avantprojecte pressupost
presentació avantprojecte pressupost