Convocat el II Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera

Última revisió 28-06-2017 11:27
29/11/2016

El Consorci Besòs Tordera ja ha posat en marxa el II Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera que, igual que en l’edició anterior, s’adrecen a alumnes de batxillerat i cicles formatius.

El concurs, però, presenta enguany diverses novetats. D’una banda, s’amplien les temàtiques a l’aigua en general i s’incorpora la conca de la Tordera, fruit de l’ampliació territorial que ha patit l’ens.

Així, s’hi poden presentar tots els treballs de recerca o de curs, realitzats per alumnes de batxillerat i de cicles formatius, respectivament, i presentats durant el curs 2016-2017, que tractin sobre l'aigua, com a recurs escàs i indispensable per a la vida humana i cabdal per al desenvolupament humà i industrial, o sobre les conques del Besòs i/o la Tordera, ja sigui centrant-se en les seves aigües o en qualsevol aspecte relacionat amb els seus entorns fluvials (fauna, flora, usos socials, història, patrimoni, evolució, etc.).

La conca del Besòs inclou, a més del riu Besòs, els entorns fluvials dels rius Mogent, Congost, Tenes, Riera de Caldes, Ripoll i Besòs, amb totes les seves rieres. 

Enguany, també s’ha ampliat la dotació d’aquests premis. Els primers premis rebran una targeta regal per import de 250 euros (anteriorment 150 euros) per a la compra de complements tecnològics, llibres, música i material educatiu. En el cas dels accèssits, la quantitat serà de 150 euros (100 euros a l’edició anterior). 

El termini per presentar els treballs finalitzarà el 21 d’abril de 2017.

 

riu Congost
riu Congost

Enllaços