Taller d'alimentació per a gent gran

Última revisió 28-06-2017 11:21
02/12/2016

Conèixer pautes i hàbits per tenir una alimentació saludable i equilibrada que t’ajudi a millorar la salut és l'objectiu principal del taller que s'ha organitzat al Casal de la Gent Gran aquestes últimes setmanes.

El taller es desenvolupa al llarg de 8 sessions d’una hora i mitja de durada i dóna pautes sobre l’alimentació en l’envelliment i ajuda als participants a adquirir coneixements que puguin posar a la pràctica en el dia a dia i, així, els participants puguin aplicar i integrar les competències adquirides en la seva quotidianitat.

Les sessions, que van començar l'11 de novembre passat i que acaba avui, estan organitzades per l'Obra Social la Caixa amb la col·laboració del Casal de la Gent Gran.

taller alimentació gent gran
taller alimentació gent gran