Obertes les inscripcions a les sessions d'acollida

Última revisió 28-06-2017 12:03
02/08/2016

A partir del 20 de setembre es tornen a realitzar les sessions d’acollida adreçades a persones nouvingudes i immigrades amb la possibilitat d’obtenir el certificat d’acollida que emet la Direcció General d’Immigració de la Generalitat de Catalunya.
 

Aquestes sessions es faran en dimarts de 9.15 a 11.45 hores fins el 17 de gener. La primera es farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament on els participants seran rebuts per l’alcaldessa, Meritxell Budó.

La resta de sessions es faran en diferents equipaments i indrets de la Garriga.

Les persones interessades es poden inscriure a l’oficina de Serveis Socials a partir del 25 de juliol.
 

cartell sessions coneixement entorn
cartell sessions coneixement entorn