Es presenta el CD de sardanes de Sancho Marraco

Última revisió 28-06-2017 12:10
26/07/2016

El proper diumenge 31 de juliol a les 12 del migdia tindrà lloc el concert de presentació del CD 'Sardanes de J. Sancho Marraco' .

L’entitat sabadellenca ‘Músics per la cobla’ juntament amb l’Agrupació Sardanista la Garriga ha dut a terme l’edició del CD de sardanes del compositor garriguenc, un dels compositors de referència del segle XX, fill il·lustre de la Garriga. 

Amb l’edició del CD es pretén reivindicar l’obra i figura d’un dels compositors catalans cabdals del segle passat i donar a conèixer la seva obra per a cobla, d’una alta qualitat i bastant desconeguda avui dia.

El CD que es presentarà conté una tria de 12 sardanes del mestre, compostes entre els anys 1908 i 1956. El llibret que acompanya el CD conté una relació de tota la seva obra per a cobla, un petit esbós biogràfic del compositor així com una explicació musical de les sardanes enregistrades, il·lustrat amb diverses fotografies històriques de la vida del compositor.

El concert serà al Teatre de la Garriga amb la cobla Mediterrània.

Josep Sancho Marraco
Josep Sancho Marraco