Es renova el suport a la tasca d'Oncovallès

Última revisió 28-06-2017 12:10
25/07/2016

L'Ajuntament de la Garriga ha renovat fins el 2019 el conveni de col·laboració amb l'entitat Oncovallès, que ofereix suport als malalts de càncer i als seus familiars.

L'entitat Oncovallès té a Granollers un espai de prevenció i tractament de la malaltia on organitza tallers, sessions de fisioteràpia i assessorament. L'entitat a la Garriga té un paper important en la sensibilització i prevenció, organitzant carpes al carrer, exposicions, sopars solidaris o la tòmbola de joguines, i en l'acollida i acompanyament de malalts i familiars.

La promoció de la salut i la col·laboració amb entitats sense afany de lucre que promouen l’acció social i l’ajuda als malalts, tant professional com voluntària, contribuint així a la millora de la qualitat de vida i del benestar dels ciutadans i les ciutadanes de La Garriga, és un dels punts deel  Pla d’Actuació Municipal,Que l’Ajuntament de La Garriga, dins el su

 

Renovació conveni Oncovallès
Renovació conveni Oncovallès