Ràdio Silenci surt al carrer per Festa Major

Última revisió 25-07-2016 09:45
25/07/2016

Com cada any, l’emissora municipal de la Garriga surt al carrer per Festa Major, amb un programa per explicar tots els dies de disbauxa. El Gresca Major s’estrena el dijous 28 de juliol a les 7 de la tarda, des de la plaça de l’Església, emetent en directe el pregó i entrevistant els protagonistes dels primers dies de festa.

L’endemà, divendres, també a les 7 de la tarda, el programa es trasllada a la barra que el Cineclub de la Garriga i els Amics de Ràdio Silenci munten a la Plaça del Silenci, a tocar de l’Escola municipal de música. Des d’aquest indret també es faran els programes de dissabte i diumenge, en aquest cas, a les 6 de la tarda. Pels micròfons de l’emissora garriguenca passaran tots els protagonistes de la Festa Major, en un programa de gairebé dues hores.

Els presentadors de diversos programes que s'emeten durant tota la temporada a Ràdio Silenci, com ara l'Anem bé, el 107.Plom o l’At Camarillo, seran els encarregats de conduir aquests especials de Festa Major. A més, diversos col·laboradors de l'emissora faran connexions en directe des de punts destacats de la festa, com ara l'Esgarrinxada.

També podeu seguir tota l'activitat de la Festa Major a través de les xarxes socials de Ràdio Silenci. Al Twitter amb l'etiqueta #festamajorLG2016. I podeu participar, en cada programa, al concurs del Gresca Major, amb regals especials, com ara cerveses i botifarres (només us heu d'acostar al punt des d'on es faci el programa).

Ràdio Silenci surt al carrer
Ràdio Silenci surt al carrer