Tot a punt per la Festa Major

Última revisió 28-06-2017 12:10
28/07/2016

Del 28 de juliol al 3 d’agost (festa local) la Garriga viurà la seva Festa Major, un esdeveniment esperat i que durant 5 dies omplirà el poble d’activitats per a tots els gustos i edats.

El tret de sortida, com cada any, el marcarà el pregó de Festa Major, que llegirà Carles Pérez, del programa El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac. Seguidament, tindran lloc els tradicionals correfoc i correaigua.

El programa, que s'ha repartit a totes les cases i es pot consultar al web, inclou nombroses propostes familiars: des de tallers i jocs infantils, titelles, bicicletada popular, circ i activitats d’aigua, entre moltes més. L’esgarrinxada, que organitza el Brou del Mestre, és un altre dels clàssics de la festa de la Garriga, com també ho són les trobades de puntaires i de gegants.

Els concerts vermut, que es fan els migidies a la plaça del Silenci són també una cita consolidada, com el ja conegut Campionat de Beure Orxata o la Desfilada de Mascotes que es va fer per primera vegada l’any passat.

Els concerts de nit, que es traslladen a la zona de la Doma, faran pujar a l’escenari, els grups Catarres, Buhos, Aspencat, La Puta i la Ramoneta i Showarma i Els Falafels, entre molts d’altres. Al Passeig s'hi faran les activitats familiars.

Podeu seguir l'actualitat de la festa a través del twitter de l'Ajuntament (#en_gresca) i el Facebook de l'Ajuntament i el programa de Ràdio Silenci Gresca Major

Festa Major la Garriga 2016
Festa Major la Garriga 2016