Tres de tres, a les Olimpíades de la Formació Professional

Última revisió 28-06-2017 12:25
22/06/2016

Els 3 alumnes del cicle formatiu de Fusta i Moble de l'institut Vil·la Romana que van participar a les Olimpíades de Formació Professional del passat 1 i 2 de juny a Tarragona van aconseguir medalles.

En l’Skill 24 d’ebenisteria, l’alumne Arnau Palou va aconseguir la medalla de plata amb l'execució d'una peça inspirada en l'escriptori Cavour (1949), dissenyat al 1936 per l'arquitecte i dissenyador italià Carlo Molino (Torí, 6 de maig 1905 - 27 d' agost 1973). 

En el cas de la categoria Skill 25 de fusteria, l’alumne Sergi Serna va aconseguir la medalla d’or amb una finestra per a ull de bou perfecta. En Sergi Serna representarà a Catalunya en els proper Spainskills que se celebraran el proper any a Madrid.

I per últim, a l’Skill 26 d’estructures de fusta, l’alumne Gerard Villegues va aconseguir el bronze amb un panell informatiu.

Des de l'Institut es mostren orgullosos de la feina realitzada per aquests alumnes i els seus tutors.