Primera reunió de la Subconca del Congost

Última revisió 21-06-2016 14:24
21/06/2016

Alcaldes i alguns tècnics dels municipis que tenen com a eix central el riu Congost es van reunir, el 10 de juny passat, a can Raspall sota la direcció del Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs.

Aquest primera trobada ha marcat les bases per treballar el riu com a una unitat, tot i les diferents característiques dels diversos trams, tant pel que fa al clima com pel que fa a la seva població.

Un dels principals objectius del grup de treball és la recuperació ambiental i social i per aquest motiu en els proper mesos cada poble realitzarà una diagnosi del riu com a espai viu i com a ús social i realitzarà un inventari de valors naturals i patrimonials i quina és la manera més adequada d'apropar-lo a la ciutadania. 

Es preveu una segona reunió per treballar els resultats a principis de la tardor.

Reunió Subconca Congost a la Garriga
Reunió Subconca Congost a la Garriga