El Passeig acollirà la Fira d'Entitats

Última revisió 28-06-2017 12:24
27/06/2016

Més de 50 entitats i associacions locals participaran a la 5a Fira d’Entitats de la Garriga els propers 2 i 3 de juliol. La fira, que se celebra cada dos anys, s’ubicarà al Passeig i funcionarà dissabte a la tarda i diumenge durant el matí i la tarda.

A més de les paradetes on les entitats podran donar a conèixer la seva tasca i els seus projectes, la Fira inclourà també espectacles i propostes culturals on el teixit associatiu oferirà un tastet de les activitats que duu a terme. El públic podrà gaudir de concerts, tallers, teatre, activitats esportives, sardanes, pel·lícules i exposicions. 

Aprofitant el marc de la Fira d’Entitats, el diumenge 3 de juliol a les 15.30 hores, al bar del Teatre, es presentarà el retorn del procés participatiu de Can Luna i la ciutadania podrà conèixer les idees i els suggeriments que s’han fet arribar a l’Ajuntament de cara a definir els usos de l’antiga fàbrica i futur equipament.

També el diumenge 3 de juliol però a les 20 h, es presentarà la Ruta del Pintxo que se celebra del 21 al 28 de juliol. 

Programa de la Fira d'entitats de la Garriga
Programa de la Fira d'entitats de la Garriga