Dos equips de futbol sala, campions de Catalunya

Última revisió 28-06-2017 12:25
20/06/2016

Els equips benjamí i infantil del Club Futbol Sala la Garriga va guanyar la Copa Catalunya de la seva categoria disputasa a Santa Susana el diumenge 19 de juny passat.

El Benjamí va jugar la final de la Copa Catalunya a Santa Susana contra el futsal Dante imposant-se per un contundent 1-8. L'equip esta`format pels entrenadors Daniel Asensio i Antonio Garcia "Ñoño", i els jugadors Edgar Celdrán, Arnau Ruiz, Biel Lopez, Oriol Benito, Aleix Asensio, Jordi Meliz, Iker Abad, Marc Bonachela, Pablo Santiago i Ainoha Santiago.

Pel que fa a l'Infantil, es va imposar per 2-3 als Maristes de Lleida. L'equip, entrenat per Javi Fernandez, està format pel delegat Eduard Sola i els jugadros Pol Esteban, Jan Pubill, Omar Bournae, Raul Santiago, Randy Medina, Yassin Elfarjani, Oscar Baena, Pau Prims, Alexis Vila i Kaled Maarouf.

 

Infantil futbol sala guanyador copa catalunya
Infantil futbol sala guanyador copa catalunya