Bateig oficial de la Garrifera

Última revisió 28-06-2017 12:25
20/06/2016

La bèstia del Front Diabòlic, la Garrifera, va ser batejada oficialment el passat 18 de juny durant la 1a trobada de Bèsties de la Garriga.

El drac d'estil asiàtic, que fa més de tres metres de llarg, necessita cinc portadors per maniobrar-lo.

El nom, de Garrifera, escollit per prop de 700 votants, va guanyar al de Garrikus, Esgarrifat, La Flama i Salicarda en un concurs que l'entitat va fer en els darrers mesos.

El bateig va coincidir amb el desè aniversari de l'entitat que per celebrar-ho va convidar a 10 colles i les seves bèsties a la trobada. Hi van assistir el Drac de Granollers, la Gralla de Foc, el Cabró de les Franqueses, la Polseguera d'Argentona, el Follet i la Fantasma de Sant Feliu de Codines, la Bèstia de Parets, la Granota de Can Bassa, els Toros Embolats de Granollers i la Godra de Caldes de Montbui. 

La trobada, que es va fer al poliesportiu de Ca n'Illa per risc de pluges, es va arrodonir amb tallers i un concert final d'Outer Space i Dj Txaff, que va servir per cloure també el Festival de Jazz de la Garriga.

Garrifera
Garrifera