Final de les obres de la Doma

Última revisió 28-06-2017 12:32
17/06/2016

Les obres de l'església de la Doma han entrat en la seva fase final.

Els treballs han rehabilitat la coberta, que estava molt deteriorada i era un constant focus d'humitats i de filtratge d'aigua a l'interior del monument. Durant les obres, també s'han reforçat els laterals de l'edifici.

La intervenció s'ha portat a terme gràcies a dues subvencions de la Diputació de Barcelona.

L’església romànico-gòtica de la Doma és una de les peces arquitectòniques més importants de la Garriga amb un retaule gòtic dedicat a Sant Esteve que presideix la nau central, dels pocs de Catalunya que es poden veure en el seu lloc originari.

Un cop acabades les obres, es tornaran a fer les visites guiades des del Centre de Visitants i ja hi ha previstes dues visites teatralitzades pel 15 i 22 de juliol.

La Doma
La Doma