Adhesió a la campanya "No puc esperar"

Última revisió 28-06-2017 12:32
17/06/2016

L’Ajuntament de la Garriga s’ha adherit a la campanya “No puc esperar”, impulsada per l'Associació de malats de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU Catalunya), que pretén conscienciar la població que les persones que pateixen aquesta malaltia precisen de forma immediata d'un lavabo. 

El projecte vol ajudar a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones afectades de malaltia inflamatòria intestinal, i també d'altres pacients ostomitzats, colectomitzats i intervinguts de càncer de recte.

D’aquesta manera, des del juny, a tots els equipaments municipals que estan senyalitzats amb un adhesiu, es permet la utilització urgent i gratuïta dels seus lavabos als portadors de la targeta autoritzada “No puc esperar!”. A més, ja es pot consultar la localització d’aquests espais o equipaments

Properament, des de l’Ajuntament, s’iniciarà una campanya informativa a comerciants i empreses del municipi per tal que s’adhereixin aquesta campanya i ampliar així la xarxa d’adherits.

Actualment hi ha més de 500 punts a tot Catalunya, que apareixen geolocalitzats a l’aplicació per dispositius mòbils “No puc esperar!”.

Aquesta campanya és una iniciativa de l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya i de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona. A més, té el suport del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya del Departament de Salut, de la Societat Catalana de Digestologia i del Grup Espanyol de Treball en Malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa (GETECCU).

L'adhesió va ser aprovada per unanimitat al Ple municipal del mes de maig.

campanya no em puc esperar
campanya no em puc esperar

Enllaços

Et pot interessar