Es renova la senyalització turístico-patrimonial

Última revisió 28-06-2017 12:25
20/06/2016

La Garriga ha renovat part de la seva senyalització turístico-patrimonial. En concret s'ha modificat el tòtem del Modernisme d’estiueig del Passeig i el visor de la plaça de l'Església.

En el cas del tòtem del Modernisme d’estiueig del Passeig, es trobava en mal estat de conservació, i s’han aprofitat també per renovar continguts.

Pel que fa al visor de la plaça de l’Església, s’han canviat les imatges i els continguts del text, en previsió de la nova senyalització que es col·locarà un cop acabades les obres de rehabilitació dels carrers Centre i Calàbria. 

Ara el visor de la plaça de l’Església està dedicat al temple parroquial, mentre que la nova senyalització que es col·locarà al carrer Centre se centrarà sobretot en parlar del creixement de la Garriga a l’entorn del camí ral i de la formació de l’actual centre urbà.