La Junta Local de Seguretat analitza les dades policials del 2015 al municipi

Última revisió 06-05-2016 09:20
11/04/2016

Policia Local, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil, juntament amb l’alcaldessa Meritxell Budó i el delegat del govern a la província de Barcelona, Xavier Baget, van celebrar el passat 11 d’abril la Junta de Seguretat Local: la reunió on, un cop a l’any, es revisa l’estat de la seguretat pública al municipi. 

La trobada, ha servit per exposar i analitzar les dades policials referents al municipi, en diversos àmbits com el de trànsit, convivència ciutadana o els fets delinqüencials. Els representants dels cossos policials han posat en comú les actuacions on han treballat conjuntament durant el 2015, així com les iniciatives i propostes que cal reforçar durant l’any en curs.

Entre les dades que es van posar sobre la taula, destaca el fet que al 2015 els fets delictius al poble es van reduir en un 13,5 % i que es van registrar menys furts a l’interior de domicilis particulars. 

Tots els cossos policials han afirmat que la Garriga és un municipi tranquil amb indicadors de delictes per sota la mitja de Catalunya i han destacat "la importància de tenir una policia de proximitat, molt implicada que en la majoria d'intervencions participen en primera persona".

Des de la Policia Local, es treballa cada cop més la prevenció i l'educació viària.

 

Junta Local de seguretat
Junta Local de seguretat