Ajuntament i Diputació arranjaran 30 pisos

Última revisió 12-04-2016 09:25
12/04/2016

L'Ajuntament de la Garriga arranjarà properament 30 habitatges del municipi dins el Programa d'Arranjament d'Habitatges de la Diputació de Barcelona. Enguany el projecte ha ampliat el ventall de tipologia de beneficiaris i, a més de gent gran, se’n podran beneficiar persones amb discapacitats o dependència.

L’actuació contempla petites reformes bàsiques en banys, cuines i zones de pas dels habitatges que incrementen l’accessibilitat, l'autonomia i la qualitat de vida de les persones beneficiàries en els seus domicilis. Així per exemple, es substituiran banyeres per plats de dutxa, s’eliminaran graons, es faran tractaments antilliscants al paviment, s’adaptarà mobiliari o es posaran baranes als passadissos.

Ja és el tercer cop que l’Ajuntament de la Garriga participa d’aquest programa que ha permès actuar a 30 domicilis.

El cost mitjà de cada arranjament és de 1.700 euros, dels quals el 80% són coberts per la Diputació i el 20% restant per l'Ajuntament.

Per més informació us podeu adreçar a l'àrea de Gent Gran de Serveis Socials al carrer Sant Francesc, 1.

arranjament bany
arranjament bany