Festival de Dansa solidària

Última revisió 05-04-2016 11:32
05/04/2016

El proper dissabte 9 d'abril el Teatre de la Garriga-El Patronat acollirà la segona gala benèfica de dansa que recollirà donatiu per a l'associació El Far. La gala està organitzada per l'equip DAS de Dansa Amb Sentit de la Lys Moya.

Més de 60 persones participaran d'aquest espectacle que presentarà, un any més, Yolanda Sikara, cantant i actriu professional de la Garriga.

A més de la pròpia Sikara que cantarà en directe acompanyada de Lluís Vidal i des sis coreografies que presenta l'equip DAS, es comptarà amb una desena d'actuacions d'artistes convidats: Bollywood, Gospel, Contemporani...

Les entrades es poden recollir durant tot el dissabte 9 d'abril a la taquilla del teatre. El preu de l'entrada serà a taquilla inversa, a la sortida del Show, cadascú dipositarà en una urna, el que cregui o pugui segons el seu criteri i situació personal. Tot el que es reculli anirà destinat a millorar la vida dels usuaris de l'Associació El Far.

gala benèfica dansa
gala benèfica dansa