El 17 d'abril, Tres Tombs a la Garriga

Última revisió 11-04-2016 14:43
11/04/2016

La Garriga celebrarà la diada dels Tres Tombs el proper 17 d'abril. A les 12 del migdia començarà la desfilada, que recorrerà diversos carrers fins arribar a la plaça de l’Església, on es faran les tradicionals tres voltes. Enguany la traginera d'honor és Lída Gil.

El recorregut passarà pel c.Moranta, c.Calabria, c.Cardedeu, plaça de l'Esglèsia, c.Ntra. Sra. De la Salut, plaça del Silenci, El Passeig, c. Vinyals, c.Banys, c. Centre, c.Calabria, c.Moranta i arribada a la plaça dels Tres Tombs.

La jornada, però, començarà a les 9 hores a la plaça dels Tres Tombs amb la trobada de cavalls, carruatges i genets d’arreu de Catalunya. A les 11 h, hi haurà la Missa d'ofici en honor de Sant Antoni Abad.

Un cop acabat el recorregut es farà un dinar de germanor amb ball per als participants i els lliurament de placa al traginer d’Honor, de trofeus Abanderats i el pas de la bandera als Abanderats 2017

També amb motiu dels Tres Tombs, la Sala municipal d'Art i Exposicions Andreu Dameson acull fins el 17,  l’exposició d'eines i guarniments cedides per Jacint Forcada i les fotos guanyadores del concurs de fotografia.

Cartell Els Tres Tombs la garriga
Cartell Els Tres Tombs la garriga