Festa de presentació de La Mitja

Última revisió 26-01-2016 09:33
26/01/2016

La Mitja 2016, que tindrà lloc el 7 de febrer, fa dies que escalfa motors. El 22 de gener l’organització va celebrar la Festa de Presentació al Cinema Alhambra de la Garriga, on es van poder descobrir totes les novetats de la 30 edició de l’esdeveniment.

En un acte presentat per l’actor Albert Vilar, el públic va gaudir del documental 30 #MitjaMarató, de Vicenç Viaplana, i va conèixer de primera mà testimonis emocionats de Marta Bruguet, Esteve Mena i Jesús Martí, que al llarg d’aquest anys han viscut la cursa de molt a prop.

Al seu torn de paraula, l’alcaldessa Meritxell Budó va voler agrair la tasca de tota aquella gent que fa possible l’èxit d’una cursa “que ha creuat totes les fronteres”, i va destacar, en especial, el “valor humà” de la Mitja.

La Mitja 2016, que recorrerà 21 km i 97 metres entre Granollers, les Franqueses i la Garriga, aplegarà més de 14.000 atletes d’arreu i comptarà amb el suport d’un miler de persones voluntàries. 

Festa de la Mitja
Festa de la Mitja