Nous Plans d'Ocupació

Última revisió 28-12-2015 12:42
27/12/2015

L’Ajuntament, a través d’un Pla d’ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo, ha contractat 4 noves persones aturades no perceptores. Es tracta de 4 peons, que s’han incorporat a la Unitat Operativa de Serveis, i que faran tasques de manteniment i neteja al municipi durant sis mesos.

La contractació s’ha fet a través d’un programa de treball i formació, en què els participants assumeixen el compromís de rebre una formació professionalitzadora de 120 hores.

Paral·lelament, en aquest cas a través d’un conveni amb el Consell Comarcal, l’Ajuntament duu a terme un programa de treball i formació per a persones que cobren la renda mínima d’inserció. En el marc d’aquest projecte, s’ha contractat una auxiliar de serveis per a tasques de suport en un dels equipaments educatius municipals.

De cara al 2016, l’Ajuntament tornarà a destinar un total de 150.000 euros per a nous Plans d’Ocupació Municipal. Al llarg del 2015, s’ha pogut ocupar més de 30 veïns i veïnes de la Garriga a través de plans propis i externs.

pla ocupació la garriga
pla ocupació la garriga