Finalitzades les obres del camí fluvial

Última revisió 18-12-2015 14:30
08/01/2015

Les obres del camí fluvial entre la Garriga i Figaró ja han finalitzat i, per això, aquest mes és previst celebrar un acte d’inauguració de les millores al tram.

Amb els treballs a la zona s’ha millorar la connectivitat del tram de 3,38 km situat a la part nord dels dos termes municipals. 

L’actuació ha incrementat la seguretat al camí i ha solucionat el pas al gual de la Peçola, i ha fet possible una nova alternativa de pas entre els dos pobles ideal per a ciclistes i vianants, molt més segura i en un entorn natural.

La remodelació ha estat finançada pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, que ha aportat 75.000 euros procedents del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona.

Camí fluvial
Camí fluvial