Per Nadal, regala patrimoni garriguenc

Última revisió 18-12-2015 14:43
23/12/2015

Cada any, per Festes, el Centre de Visitants ofereix lots nadalencs per regalar a familiars i amics.  

A les rutes guiades, llibres o materials de merxandatge habituals, enguany afegeixen la novetat d'uns calendaris per a 2016 d'Elisenda Soler, que inclouen il.lustracions inspirades en racons del nostre poble.

Els preus dels diferents paquets oscil.len entre els 10 i els 53 euros, essent, segons les responsables del Centre de Visitants "un regal perfecte com a detall complementari o com a sorpresa per aquells que celebren "l'amic invisible"". Des de l'equipament municipal també s'ha pensat en un lot especial per a infants o un paquet per als més interessats en llegir publicacions que els permetin conèixer la Garriga "a fons".

Es podem reservar i adquirir els regals al Centre de Visitants (Carretera Nova, 46), trucant al 93.113.70.31 o a info@visitalagarriga.cat