Europa, Àsia i Àfrica a la Cavalcada de Reis

Última revisió 28-12-2015 10:30
28/12/2015

La Cavalcada dels Reis Mags sortirà el 5 de gener a les 18 hores des de davant el Teatre de la Garriga-El Patronat, i aquest any s’espera que sigui encara més espectacular que l’anterior. 

La desfilada girarà entorn a tres eixos temàtics, que seran els continents Europa, Àfrica i Àsia, i comptarà amb nous elements decoratius, més de 100 participants, 400 quilos de caramels per repartir i una forta implicació de les escoles de dansa del municipi.

El recorregut serà el mateix que l’any anterior i des del Passeig les carrosses avançaran pels carrers de Rosselló, Banys, Samalús, Nostra Senyora de la Salut, Cardedeu, Calàbria i Centre, fins a finalitzar a la plaça de l’Església.

Un cop a la plaça, els Reis faran un parlament per a tots els nens i nenes i l’alcaldessa els lliurarà les claus de les cases del poble.

Cavalcada de Reis
Cavalcada de Reis