10 anys de Pastorets

Última revisió 21-12-2015 12:23
21/12/2015

Els Pastorets de la Garriga celebren aquest Nadal el 10è aniversari del projecte que va engegar l’Associació Fem Pastorets per recuperar la representació al poble. 

Des d’aleshores, Els Pastorets s’han caracteritzat pel seu caràcter innovador, sorprenent i amb molt sentit de l’humor.

Aquestes festes, l’obra es podrà veure al Teatre de la Garriga els dies 25 i 26 de desembre (19 hores), el 27 de desembre (18 hores) i el 9 de gener (19 hores). Les entrades ja es poden comprar de manera anticipada al web www.teatrelagarriga.cat.

Els Pastorets d’aquest Nadal volen ser un homenatge a l’obra que es feia als anys 60, on amb pocs mitjans s’aconseguia fer un gran espectacle gràcies a la col·laboració de tot el poble. “Us volem proposar un viatge al Nadal de 50 anys enrere i que gaudiu no només veient uns Pastorets a l’escenari del teatre d’aquella època, sinó també el que possiblement podria passar a darrera”, expliquen des de l’Associació.

pastorets la garriga
pastorets la garriga