El Mag Garriviu apareixerà el 2 de gener

Última revisió 18-12-2015 10:57
24/12/2015

Un any més, el Mag Garriviu vindrà a la Garriga per ajudar els nens i nenes a preparar l’arribada dels Reis d’Orient. El Mag apareixerà al bosc del Malhivern el proper 2 de gener a les 17 hores, enmig d’un espectacle ple de màgia, música i diversió. 

Des del final del Passeig, el Mag i el seu seguici pujaran fins a la plaça de Can Dachs per inaugurar el Campament Reial.

Al Campament Reial, que funcionarà els dies 2, 3 i 4 de gener a la tarda a la plaça de Can Dachs, hi haurà jocs i espectacles. Entre d’altres, es faran tallers de maquillatge, de titelles, de mòbils i el tradicional taller de fanalets. També hi haurà xocolata desfeta, es podran visitar animals de granja i un planetari, i l’escola bressol Les Caliues oferirà activitats per a nadons.

Mag Garriviu la Garriga
Mag Garriviu la Garriga