L'avantprojecte de pressupost 2016 preveu un augment d'inversions

Última revisió 23-11-2015 13:22
20/11/2015

L'avantprojecte de pressupost, que es va presentar el passat 19 de novembre, preveu un augment d'inversions.

A l’acte, obert al conjunt de la ciutadania, l’equip de govern va explicar quina és la situació de les arques municipals i com preveuen que s’organitzaran els comptes de cara a l’any que ve.

Prudència i realisme són altre cop dues de les característiques dels números municipals que segons el regidor Vicenç Guiu els ha permès el sanejament de les finances municipals en els darrers anys. Per aquest motiu, pel 2016 es proposa demanar un crèdit, a través de la Diputació, d' 1.175.000 euros per inversions. Aquests diners es volen destinar a adequar l'espai de Can Luna, realitzar la reurbanització del carrer Calàbria, millorar la xarxa de clavegueram i optimitzar l'enllumenat dels carrers, entre d'altres.

D'entre totes les propostes cal destacar també, que l'avantprojecte preveu continuar dotant i incrementar en alguns casos les partides destinades a ajuts i subvencions socials i un nou pla d’ocupació municipal per valor de 150 mil €.

Totes les persones que ho vulguin poden fer arribar idees, preguntes i aportacions a través del correu participacio@ajlagarriga.cat fins el divendres 4 de desembre