Augment del voluntariat de Protecció Civil

Última revisió 02-10-2015 09:18
02/10/2015

Protecció Civil de la Garriga té des de l'estiu dos voluntaris més formats en atenció a emergències i primers auxilis i també en el funcionament dels desfibriladors automàtics.

Com informar a la població, com vigilar les zones de risc i com col,·laborar amb els diferents cossos especialitzats (bombers, Mossos d’Esquadra i policies locals, SEM, Agents Rurals) han estat altres temàtiques de les sessions. 

El curs, que està emmarcat en una nova formació adaptada al context actual de les emergències, ha format engunay 261 voluntaris.

Els voluntaris van rebre les credencials en un acte el passat 18 Juliol a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya a mans del subdirector de Protecció civil de la Generalitat de Catalunya Sr Sergio Delgado i del Sr Josep Maria Juncosa Director de la Escola de Bombers i protecció civil de Catalunya i vei de la Garriga.

proteccio civil
proteccio civil