La Garriga celebra el Dia Internacional de les Dones

Última revisió 05-03-2015 12:43
05/03/2015

La Garriga celebrarà el Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats i dues exposicions.

La primera serà una mostra col·lectiva que, sota el nom “L’empoderament de la Dona”, presentarà les obres d’ un conjunt d’obres d’artistes del municipi i voltants. L’exposició té com a eix vertebrador el tema de la Dona i la seva relació amb el poder. La mostra s’inaugurarà divendres 6 de març a les 20 hores a la Torre del Fanal.

La segona mostra està organitzada per la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella que exposarà a la seva seu obres de la creadora Alejandra Rubies, pintora, fotògrafa i performer. La seva obra plàstica evoca l’emoció i el sentiment viscut, des de la poètica, amb ulls de dona. La mostra s’inaugurarà el
diumenge 15 de març a les 12 hores, amb una acció artística entre la mateixa pintora Alejandra Rubies i el músic-autor Diego Paqué. Es podrà visitar fins el 26 d'abril, els dissabtes de 17 a 19 h i diumenges d'11h a 13 h.

La Garriga comptarà amb altres activitats amb motiu del Dia de les Dones com el taller de risoteràpia, el 13 de març; una perfomance i un taller de moviment, el 20 de març i una actuació de l’escola de dansa Disset i una xerrada, el 21. Totes aquestes activitats es faran a la Torre del Fanal.

La programació es tancarà el dia 25 de març amb la Lectura del Manifest del Dia Internacional de les Dones durant el Ple Municipal.