S'obren places de fuster als POM 2015

Última revisió 03-02-2015 09:39
03/02/2015

L'Ajuntament de la Garriga ha posat en marxa la tercera convocatòria dels Plans d'Ocupació Municipals en que seleccionaran persones per places de fuster.

Es busca una persona que sàpiga fer ús de màquines de treballar la fusta i utilitzar eines manuals per tallar, configurar i formar peces i components. També caldrà que sàpiga estudiar els plànols, verificar les dimensions dels articles que s’han de fabricar, o preparar especificacions.

A més, caldrà que sàpiga fabricar, remodelar i reparar articles de fusta diversos, com ara armaris, mobles, persianes, portes, finestres. i pugui col·laborar en el muntatge i desmuntatge de la infraestructura necessària (tarimes, trasllat de mobiliari, etc.) per al desenvolupament de festes populars i altres esdeveniments, entre d'altres.

Les persones interessades en participar en la convocatòria hauran de presentar la sol·licitud, abans del 19 de febrer, al registre general d’entrada de l'Ajuntament situat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), indicaran el lloc de treball al qual opten a presentar-se en el model d'instància específic corresponent, juntament amb la
documentació (Veure l’apartat 4 de les Bases Generals).

 

Documents adjunts