L'Ajuntament destina 150.000 euros a nous plans d'ocupació

Última revisió 07-01-2015 14:20
07/01/2015

Durant l’any 2015 es convocaran nous plans d’ocupació a l’Ajuntament de la Garriga i s’hi destinaran 150.000 euros del pressupost municipal. Des de l’any 2011 l’Ajuntament ha donat feina a una cinquantena de veïns i veïnes en situació d’atur, tant a través de plans d’ocupació propis com de programes subvencionats per la Generalitat.

Els plans s’adrecen a persones aturades del municipi que, mitjançant una contractació laboral de sis mesos, duen a terme actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social a la Garriga (construcció d’obra pública, lampisteria, neteja viària, suport informàtic, gestió administrativa, educació...). Un altre dels objectius és que les persones participants adquireixin experiència professional i millorin la seva ocupabilitat.

Una de les últimes convocatòries ha estat la del mes de novembre, en què a través del Programa Mixt de Treball i Formació 2014, finançat pel SOC i el Fons Social Europeu, s’han contractat quatre treballadors per fer treballs a la via pública i petits arranjaments en edificis municipals. Alhora, els beneficiaris rebran un curs de formació de 90 hores amb certificat de professionalitat.

ocupació
ocupació