Programació nadalenca a la Garriga

Última revisió 29-12-2014 13:42
23/12/2014

Les festes del Nadal ja són aquí i a la Garriga arriben carregades d’activitats i propostes per a totes les edats.

 

 

Els Pastorets
Els dies 25, 26 i 28 de desembre i 10 de gener, el Teatre de la Garriga acollirà la representació dels Pastorets. Com sempre, l’obra combinarà tradició i modernitat en un conte que mostrarà escenaris locals com la Doma i que farà especial incís a la memòria històrica del poble.
Els Pastorets, una coproducció de Fem Pastorets i l’Ajuntament de la Garriga, es podran veure a les 19 hores (excepte el dia 28, en què es faran a les 18 h) i les entrades es poden comprar a l’OAC i també al web Ticketea.com.


Parc motoelèctric infantil
Un cop finalitzat el Parc de Jocs (que ha tingut lloc del 15 al 24 de desembre al centre del poble), els nens i nenes podran gaudir el 29 i 30 de desembre d’un parc motoelèctric a la plaça de Can Dachs. Disposaran d’un circuit per on podran circular amb bicicletes.

Cap d’Any

 L’últim dia de l’any començarà amb una festa de Cap d’Any infantil, a partir de les 11 hores a la plaça de l'Església amb la discomòbil de Pep Callau. A la nit, la revetlla de Cap d’Any es farà a l pavelló de Can Noguera amb Tapeo Sound System i Dj Discmusic. El mateix dia a la tarda tindrà lloc la Cursa de Sant Silvestre organitzada per les Tortugues, que sortirà a les 18 hores de la plaça de l’Església.


Arribada del Mag Garriviu
El proper 2 de gener es convida tots els nens i nenes de la Garriga al bosc del Malhivern on, a partir de les 17 hores, hi apareixerà el Mag Garriviu. Aquest serà el segon any que el Mag ve a la Garriga preparat per fer volar la imaginació de grans i petits. Els infants cantaran una cançó per fer sortir el Mag i, un cop aparegui, l’acompanyaran en comitiva fins a la plaça de Can Dachs, on començarà el Campanent Reial.


Campament Reial
Les tardes del 2 al 4 de gener la plaça de Can Dachs acollirà el Campament Reial, on hi haurà jocs, espectacles i tallers infantils. Es faran els tradicionals tallers de fanalets, hi haurà un planetari, es podran veure animals de granja, es faran tallers de maquillatge i s’explicaran contes, entre moltes més activitats. També s’instal•laran dues carpes per a nadons de 0 a 3 anys, es farà una xocolatada i es podran lliurar les cartes reials al Mag Garriviu, que estarà dalt d’un escenari amb dos patges acompanyants.


Cavalcada de Reis
Com sempre, els Reis vindran a la Garriga el 5 de gener a la tarda, en una cavalcada que començarà a les 18 hores des del Teatre, baixarà pel carrer Rosselló i enfilarà els carrers Banys, Samalús, Nostra Sra. de la Salut, Cardedeu, Carretera Nova i carrer Calàbria, fins acabar a la plaça de l’Església.


Noves carrosses
La desfilada d’aquest any ve carregada de novetats i és la culminació del Projecte de Millora de la Cavalcada de Reis que l’Ajuntament va iniciar fa tres anys. Les carrosses comptaran amb una guarnició especial i més d’un centenar de patges acompanyaran a Ses Majestats. Durant la desfilada es ballaran coreografies creades per Dansa Disset, Tukupracum, EnEscena i el Font Diabòlic, i també es comptarà amb la col·laboració especial de Kòmix, Nats Teatre i Fem Pastorets per fer més espectacular la cavalcada.

Nadal
Nadal