L'Aliança al concert d'homenatge a Candel

Última revisió 12-12-2014 14:40
12/12/2014

La Societat Coral l'Aliança serà una de les formacions musicals que participaran al concert d'homenatge a Candel, que es farà el 13 de desembre al Barcelona Teatre Musical.

A la recta final dels actes commemoratius del 50è Aniversari de la publicació del llibre Els Altres Catalans, més de 300 cantants claverians i un centenar de músics pujaran dalt l’escenari per recordar la vida i l’obra de l’escriptor Paco Candel, coincidint amb el setè aniversari de la seva mort. 

Aquest gran homenatge de l’Associacionisme i la Cultura Popular que du el títol De Josep Anselm Clavé a Paco Candel, compta amb la coordinació de la Fundació Paco Candel i la implicació de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, així com diverses de les federacions.

L’espectacle comptarà amb l’estrena de la sardana De Clavé a Candel i de l’oda A Paco Candel, del mestre Josep Mut, qui va ser director de la banda municipal de Barcelona durant més d’un quart de segle; també s’estrenarà la composició Si el món voleu canviar del reconegut músic figuerenc Jaume Cristau. És previst que el festival compti amb dues parts, una primera amb diverses actuacions entorn de les aportacions a la cultura popular catalana, i una segona on tots cantaran plegats dalt l’escenari, arrodonint la vetllada. 

Cantata coral
Cantata coral