S'organitzen tres fires de Nadal

Última revisió 15-12-2014 11:02
11/12/2014

Durant aquest desembre, a la Garriga, s’organitzaran tres fires de Nadal. La primera tindrà lloc el dia 12 de desembre a l’escola Puiggraciós; la segona el 14 a la plaça Can Dachs i la tercera el 21 al barri de Dalt.

La fira de Santa Llúcia del Puiggarciós, que començarà a les 16.30 h, està oberta a tota la població i la seva recaptació va destinada a la borsa solidària de l'escola i a la Marató de TV3. A més de paradetes d'artesania, llibres i alimentació, els nens i nenes podran participar del Caga tió gegant i aprofitar per donar la carta als Reis al patge que hi haurà. Des de la direcció del centre es vol convidar a tots els garriguencs i garriguenques a assistir-hi perquè “a més de trobar-hi de tot i passar una bona estona, es pot col·laborar amb la Marató de TV3".

La segona de les Fires, és la que organitza per primera vegada l’Asic. La celebrarà el dia 14 de desembre de 10 a 20 h i comptarà amb prop d’una quarantena de parades de regals nadalencs, joguines, roba, calçat o productes d’alimentació. L’entitat convidada a aquesta primera ediciació de la Fira del Regal serà l’associació El Far per la salut mental.
La carpa de l’ASIC serà el punt de recollida dels dibuixos infantils que participin al concurs: Busquem a “en Cagarric”, el Caganer de l’ASIC.
Durant la jornada es podrà tastar el Brou solidari a favor de la Marató de TV3 (al matí, de 12.30 h a 15 h, i a la tarda, de 18 h a 20 h) i a la tarda es podrà participar de 17 a 19 h al parc infantil de bicicletes elèctriques i al concert de la formació musical Gospel Joy La Garriga (18h).

I el dia 21 serà el torn dels comerciants del Barri de Dalt que organitzen, al primer tram del carrer Negociant, la “Fira de Nadal al Barri de Dalt”. Durant tot el dia reunirà parades dels comerços de la zona, alhora que oferirà tastets i degustacions, així com activitats diverses per a totes les edats.