La Garriga recupera, mica en mica, la normalitat després de l'episodi de vent

Última revisió 10-12-2014 14:25
10/12/2014

La Garriga està recuperant la normalitat després de l'episodi de vents, que van superar els 99Km/h del passat 9 de desembre. Treballadors de l'Ajuntament, protecció civil, ADF, policia local, tècnics municipals i jardiners locals estan treient els més de 40 arbres caiguts i recol·locant la vintena de senyals de trànsit. 

Des de la posada en marxa del pla CECOPAL que s'han registra prop de 180 trucades de ciutadans als telèfon d'emergència 938718331 i al de la policia local.

La caiguda d’arbres també va afectar els eixos de comunicació. La C-17 va estar tallada durant un parell d'hores però ahir, tot i les llargues cues es va poder restablir la circulació. Pel que fa al tren, a hores d'ara ja està restablerta la circulació de tren, després que al migdia es restablíssin els trens direcció Vic.

La ventada va provocar també talls de llum, que ja estan solucionats excepte a la zona dels Tremolencs.

Durant la tarda d'ahir van quedar suspeses les classes als centres educatius del municipi així com totes les activitats extraescolars als pavellons i al camp municipal d'esports. Avui, obriran amb normalitat.

L'Ajuntament estudiarà si demana ser declarada zona catastròfica.

Ventada a la Garriga
Ventada a la Garriga

Vídeos

Ventada a la pl Can Dachs de la Garriga_20141209

Vídeo de la ventada a la Garriga_20141209

Ventada des del Padró de la Garriga_20141209