Es presenta el nou llibre de Jordi Sedó

Última revisió 15-12-2014 11:16
15/12/2014

Dimecres 17 de desembre a les 20 h es presentarà a la Biblioteca de la Garriga, el nou llibre de Jordi Sedó a càrrec de l’autor i del sociòleg i escriptor Salvador Cardús.

Després d'Un rèquiem pel catanyol, el sociolingüista i mestre vallesà Jordi Sedó presenta el seu últim llibre amb l’editorial Malhivern titulat Fer de mestre. A les seves pàgines s’hi fa una acurada anàlisi sobre el sistema educatiu català, actualment amenaçat per la Llei Wert, que parteix de l'experiència i de la praxi diària. 

Està escrit de manera molt entenedora, amb la intenció d'aportar efectivitat i una bona dosi de realisme a certs plantejaments actuals en matèria educativa i s'adreça a pares, mestres, sindicats, autoritats educatives i a tothom que senti una certa preocupació pel devenir de l'educació dels nostres infants.

Presentació del llibre Fer de Mestre
Presentació del llibre Fer de Mestre